Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Trouwen in Spanje doe je niet op één dag, zoveel is duidelijk, want meestal komen de genodigden uit het buitenland, en verblijven 2 of meer nachten in Spanje.

 

Als je dan ook nog allemaal samen in één accommodatie kan verblijven, dan is de sfeer natuurlijk helemaal top !

De ideale accommodatie biedt een perfecte mix tussen 'gezellig samen zijn' en 'voldoende privacy'.

 

Omdat de wensen en het budget van elk bruidspaar verschillend is, en ze ook rekening moeten houden met het budget van hun genodigden, werken we samen met meer dan 20 accommodaties in de Costa Blanca.

 

Daarom hebben we Yoep-A ontwikkeld.

 

Yoep-A is het accommodatie boeking systeem van Costa Blanca Events, en biedt een beperkt aantal, zorgvuldig geselecteerde accommodaties ; hotels in diverse prijscategoriën, appartementen, fincas, en villas, die in de nabijheid van onze trouwlocaties liggen.

 

Elk van deze accommodaties biedt een laagste prijs garantie aan onze bruidsparen en hun genodigden.

Zij garanderen dat hun accommodatie, in hetzelfde type kamer, periode, tijdstip van boeking, betalingsvoorwaarden en annulatie voorwaarden nooit elders voordeliger kan geboekt worden.

Daarenboven bieden zij een tussenkomst van 5-30% in de luchthaven transfer bus indien geboekt via Costa Blanca Events, én indien alle genodigden in de accommodatie verblijven bieden zij daarenboven aan het bruidspaar vaak een gratis upgrade aan ( Beide onderhevig aan voorwaarden en volgnes beschikbaarheid )

 

Via Yoep-A kiest en boekt elke genodigde zelf zijn accommodatie ; aankomstdag, type kamer, en verblijfsduur.

Je vindt alle info over Yoep-A op de speciale Yoep-A info pagina 

 

Voordelen van het beperken van het aantal accommodaties

 

In Yoep-A kiest het bruidspaar welke accommodatie(s) zij aan hun genodigden wensen aan te bieden.

Dankzij de voordelen en de prijsgarantie van Yoep-A wordt de kans dat iedereen in slechts één of in een beperkt aantal accommodaties verblijft erg groot, en dat heeft veel voordelen.

 

De kans dat genodigden te laat komen of de trouwlocatie niet vinden wordt erg klein, en er kan een busje voorzien worden om de genodigden op te halen voor het huwelijk, en na het feest terug te brengen naar de accommodatie.

 

Dit alles maakt het voor het bruidspaar voordeliger en vermijdt stress van laatkomers, terwijl het voor de genodigden erg eenvoudig wordt om het huwelijk bij te wonen, zonder stress, en risico's en (taxi) kosten.

 

Verblijf in een hotel

Accommodaties voor het bruidspaar en de genodigden

Hotels zijn het meest flexibel. Sommige hotels hebben enkel in de drukke zomermaanden, een minimum verblijfsduur van 2-4 nachten. Daarenboven is het ook erg comfortabel, ontbijt is er inbegrepen, de kamer wordt schoongemaakt, bed gedekt, ... kortom luxe !

 

En die luxe hoeft niet duur te zijn, want door de grote concurrentie, en de nauwe samenwerking met onze accommodaties, kunnen we voordelige prijzen bedingen.

 

Verblijf in appartementen of huurvilla's

Appartementen en villa's worden meestal verhuurd per week, van zaterdag tot zaterdag.

Maar door de nauwe samenwerking met onze accommodaties, is Costa Blanca Events er in geslaagd om een aantal luxe appartementen in voor- en naseizoen te kunnen aanbieden voor 3 of 4 nachten, afhankelijk van de periode.

Een appartement biedt natuurlijk een grote vrijheid, je staat op wanneer je wil, geen vaste restaurant tijden, je kan zelf iets klaarmaken, ...

 

Maar aan de Costa Blanca zijn er slechts weinig villa's die geschikt zijn voor meer dan 14 personen, waardoor deze erg duur zijn.

En volgens de huurovereenkomst is het meestal niet toegelaten om er een feest te organiseren.

En mag het wel, dan zijn er zelden voldoende tafels, stoelen, borden, .... waardoor deze moeten gehuurd worden.

 

tot slot zijn er vaak ook vaste kosten zoals eindschoonmaak, electriciteitsverbruik, internet, ... die in rekening gebracht worden.

Door dit alles is het huren van een villa vaak niet de beste, en meestal zeker niet de voordeligste optie.

Voor kleine groepen die wél een week wensen te blijven, of in het laagseizoen kan het wel het overwegen waard zijn.

 

Er staan zeer veel villa's te huur, maar helaas is de kwaliteit niet altijd wat men op de website schrijft, en treft de huurder bij aankomst een villa aan die reeds jaren niet meer in de staat is zoals op de foto's afgebeeld.

 

Daarom werkt Costa Blanca Events énkel samen met een zeer select aantal partners, zodat we zeker zijn dat noch bruidspaar, noch genodigden bij aankomst een teleurstelling tegemoet gaan.

 

'Speciale accommodaties'

Tot slot werken we ook samen met enkele 'speciale accommodaties' ; zoals een finca met 11 studio's ideaal voor groepen tussen 20 en 42 personen.

Of een Finca resort waar tot 48 personen kunnen verblijven.

 

En de prijzen van drankjes, ... die zijn in Spanje erg voordelig, dus het loont niet de moeite om naar de supermarkt te gaan.

Dit is maar een voorbeeld van de 'bijzondere accomodaties' die Costa Blanca Events kan bieden. Vraag ons om meer info.

 

Wat kost een accommodatie aan de Costa Blanca

 

Dat is natuurlijk heel verschillend van het type accommodatie en de gekozen periode.

 

Er zijn accommodaties vanaf +/- 20 € per persoon per nacht, ontbijt inbegrepen, terwijl een super luxe hotel in het hoogseizoen soms het viervoudige kan kosten.

In de winter zijn de prijzen natuurlijk het laagste, terwijl tijdens de maanden juli en augustus de prijzen natuurlijk hun top bereiken.

Maar een accommodatie beschikt vaak over veel verschillende prijzen, denk maar aan seizoenen, weekends, feestdagen, kinderen, ...

Alle prijzen staan vermeld in Yoep-A, ons accommodatie boeking systeem.

 

Wie betaalt de accommodatie voor de genodigden ?

 

Dat is een van de meest gestelde vragen, en een keuze die natuurlijk ook het totale budget mee zal bepalen. Volgens de huwelijks etiquette is het perfect ok om je genodigden te vragen om zelf hun accommodatie te betalen, en ze dan ook zelf te laten beslissen welke accommodatie ze kiezen, en hoelang ze er willen verblijven. Andere bruidsparen betalen 2 of meer nachten voor de naaste familie of voor alle genodigden.

 

Dan verblijven bruidspaar en genodigden op 1 plaats, en dat komt natuurlijk de sfeer tijdens het verblijf enorm ten goede.

We beschikken over accommodaties die een perfecte mix zijn van 'gezellig samen zijn' maar toch elke genodigde voldoende privacy bieden.

Genieten van de luxe van een hotel,

en in Spanje zijn de prijzen verrassend voordelig in vergelijking met veel andere landen !

Lekker privé in een appartement of huurvilla.

Waarom niet voor een leuk prijsje een finca volledig afhuren,

Geschikt voor groepen tussen 20 en 42 personen, in volledige privacy