Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Onze fotogalerie website bevat meer dan 50000 foto's, waarvan er duizenden van alle locaties en accommodaties zijn waar we mee werken. Maar geen foto of video kan de look en feel die je ervaart vervangen wanneer je de locatie of accommodatie persoonlijk bezoekt.

 

Daarom raden wij aan om - indien mogelijk - een rondleiding te boeken naar onze locaties en accommodaties.

 

Wat omvat de tour ?

 

We proberen ons zoveel mogelijk aan te passen aan uw schema, maar indien mogelijk, beginnen we graag rond 10 uur 's ochtends op het ontmoetingspunt, en we beginnen met een kort gesprek, zodat we echt begrijpen wat uw droom bruiloft maakt.

 

In totaal hebben we zo'n 30 locaties, en het is niet mogelijk om ze allemaal in één dag te bezoeken, en dat is ook niet nodig, omdat de locaties in verschillende typen kunnen worden onderverdeeld.

 

We plannen nooit een vaste route voor de tour. In plaats daarvan beginnen we op de eerste locatie op basis van de voorkeuren voor uw droombruiloft, en dan op basis van uw evaluatie en opmerkingen, selecteren we en gaan we naar de volgende locatie, enzovoort.

 

Tussen de plaatsen door vergezelt u ons in onze auto ( max 3 personen ) zodat we tijdens het rijden uw vragen verder kunnen beantwoorden en info kunnen geven over onze diensten.

 

Gemiddeld bezoeken we 5-10 locaties en/of accommodaties, en de rondleiding eindigt meestal rond de 4 in de middag, wanneer we op de laatste locatie gaan zitten en de rondleiding evalueren, uw resterende vragen beantwoorden, het huwelijksplan doornemen en de volgende stappen bespreken.

 

De kosten van de rondleiding, inclusief de 1-maand optie op uw voorkeur trouwdatum optie is 99 €, inclusief b.t.w. Als u - tijdens de optie periode - besluit om de planning van uw bruiloft toe te vertrouwen aan Costa Blanca Events, dan wordt de 99 € geboekt als een aanbetaling voor uw bruiloft.

 

Om een bezoek te boeken, klikt u op onderstaande link en kiest u voor 'bezoek onze locaties'.

 

                   Klik hier om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze locaties & accommodaties

 

 

 

Bezoek onze locaties & accommodaties