Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Omdat veel bruidsparen hun huwelijk aan ons toevertrouwen hebben we voor huwelijken in onze regio en in onze locaties met een aantal leveranciers een zeer voordelig 'huwelijksdag promo pakket' kunnen onderhandelen.

 

Dit pakket bevat een aantal diensten die in het verleden door meer dan 85% van onze bruidsparen steeds apart, en dus aan de normale prijs geboekt werden.

 

Het pakket is zeer kompleet, maar je kan natuurlijk wel aangeven dat je van een of meerdere diensten geen gebruik wenst te maken, maar dat geeft geen recht op een extra korting. Het pakket bestaat uit ;  

Het Costa Blanca Events huwelijksdag promo pakket

Huur van de trouwlocatie

 

We werken samen met meer dan 30 verschillende locaties, en met de meeste ervan hebben we een vaste huurprijs afgesproken, waarin vaak meerdere kosten vervat zijn, zoals ; huur van de locatie, vaste kosten van de locatie, locale belasting of taksen, meerkost aan transport en montage ( bijvoorbeeld omdat de ceremonie locatie niet makkelijk bereikbaar is ). De huurprijs van onze meest gekozen locaties is inbegrepen in dit pakket. Sommige locaties zijn onderhevig aan een meerprijs.

 

Huwelijksdag coördinator

 

Een wedding coordinator is verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie op de huwelijksdag, en zorgt ervoor dat het draaiboek en bruiloftplan dat voorbereidt is gedurende de weken en maanden voorafgaand aan de bruiloft, ook wordt uitgevoerd. Hij is de link tussen bruidspaar en genodigden enerzijds, en de locatie en leveranciers anderzijds, en daarom is het een verplichte dienst. Indien sommige genodigden geen van de talen van de coordinator spreken, dan is een extra coordinator voor die taal of talen verplicht. Hij arriveert samen met de fotografen, en blijft tot en met de openingsdansen, met een maximum van 8 uur, maar extra uren kunnen bijgeboekt worden.

 

Assistent huwelijksdag coördinator

 

Zelfs voor huwelijken met weinig genodigden is een 2de huwelijksdag coördinator noodzakelijk, omdat 1 persoon niet op 2 plaatsen tegelijk kan zijn, zoals bvb bij de bruid, en bij de genodigden.

 

Professionele huwelijksfotograaf

 

Een professionele fotograaf begint waneer de bruid bijna klaar is, en neemt gedurende de hele dag foto's tot en met de eerste dansen, met een maximum van 6 uur. Het aantal foto's dat genomen wordt is afhankelijk van de locatie, fotoshoot locaties en duur, voorkeuren van het bruidspaar, en het aantal personen aanwezig op het huwelijk. Na het huwelijk worden alle foto's manueel bewerkt en geoptimaliseerd, zodat er een reportage ontstaat op basis van de voorkeuren van het bruidspaar, met een goede mix van voornamelijk kleuren, zwart wit en sepia foto's. De foto's worden dan geupload naar de beveiligde Yoep-P server. De foto's zijn niet inbegrepen in dit pakket, en u kan wachten tot na de upload, en dan kiezen welke foto's u wenst aan te kopen, of voor het huwelijk een van de promotie foto pakketten van 250, 500 of 750 foto's bestellen, wat aanzienlijk voordeliger is dan de foto's aankopen na het huwelijk.

Dit pakket kan uitgebreidt worden met een photoshoot voor of na de huwelijksdag, video's, enz...

 

Huur van marktkraampje voor het welkomstdrankje en de receptie

 

Bij aankomst van de genodigden op de ceremonie locatie wordt steeds een welkomstdrankje geserveerd, en het is natuurlijk veel mooier als dat op een foodstation / marktkraampje wordt geserveerd.

 

Huur van omkadering voor live musici tijdens de ceremonie

 

Het is erg mooi om tijdens de ceremonie ook live muziek te hebben, maar zij komen enkel met hun instrument en installatie. Deze opstelling verbergt de noodzakelijke componenten zoals luidsprekers, keyboard, etc ( afhankelijk van de gecontracteerde musici ) achter een romantische front.

 

Ceremoniële auto voor de aankomst van de bruid, bestuurd door een huwelijksdag coördinator

 

Mini Countryman of vergelijkbaar bestuurd door een van onze wedding coordinators voor de aankomst van de bruid, meestal begeleidt door haar vader.

 

Intro en afsluiting van de ceremonie door onze officiant

 

Welkomswoord, introductie en afsluiting door de Costa Blanca Events officiant, terwijl de rest van de ceremonie door een externe officiant, een ambtenaar van burgerlijke stand of een priester wordt gedaan.

Ook de volledige ceremonie door de Costa Blanca Events officiant is mogelijk, mits meerprijs.

 

Huur van ringkussen, kistje, schelp, ... aangepast aan uw thema

 

We hebben diverse ring kussentjes en houders, zodat we deze kunnen aanpassen aan uw thema.

 

Huur van audio systeem voor de receptie en/of diner

 

Het is uiteraard zeer mooi om tijdens de receptie en het diner passende achtergrond muziek te spelen, maar om speciaal daarvoor de DJ al te contracteren erg duur. Dankzij dit geluidsysteem hoeft dat niet, en kan u zelf een playlist met de door u gewenste muziek voorbereiden en via de AUX ingang koppelen aan het audio systeem. Ook een microfoon voor speeches is inbegrepen. Indien het systeem gebruikt wordt zonder toezicht door een Costa Blanca Events coördinator, is een waarborg van 200 € vereist.

Het is niet toegelaten het systeem te gebruiken voor dansfeesten.

 

Fotocol frame

 

Deze fotocol opbouw bestaat uit een boog waaraan een reuze fotokader van 1.2 meter is opgehangen.

Genodigden kunnen de accessoires die inbegrepen zijn gebruiken, en zich opstellen achter het frame om zo originele foto's te maken.

 

Huur van omkadering voor de DJ

 

Dankzij deze omkadering staat de DJ in een mooie, romantische opstelling die de noodzakelijke componenten zoals computer, versterkers, mengtafel, enz... achter een romantische front verbergt.

 

Photo hosting & sharing systeem

 

Tijdens het huwelijk maken natuurlijk ook de genodigden foto's en filmpjes, en dankzij dit systeem kunnen bruidspaar en genodigden die makkelijk delen.

Al deze diensten kunnen afzonderlijk geboekt worden, maar via het promo pakket betaal je een voordeelprijs die afhankelijk is van de periode en de dag van de week.

Voor een huwelijk tussen 15 oktober en 15 april ;

 

Omdat er in deze periode minder huwelijken zijn, aanvaarden locaties en leveranciers een lagere prijs.

  • op gelijk welke dag van de week ; 1650 € + b.t.w.

 

Voor een huwelijk tussen 15 april en 15 oktober ;

 

In deze periode vinden de meeste huwelijken plaats, vooral in het weekend. Met name Spanjaarden trouwen voornamelijk op zaterdag. Voor huwelijken op andere dagen zijn locaties en leveranciers bereid een lagere prijs te bieden. Met name voor huwelijken voor buitenlanders, is er nog een andere voordeel, namelijk dat de vluchten op vrijdag, met retour op zondag meestal de duurste vluchten zijn. Dus door je huwelijk op een andere dag te plannen bespaar je niet alleen als bruidspaar geld, maar ook je genodigden besparen op hun vliegtuig tickets.

  • van maandag tot en met donderdag : 1650 € + b.t.w.

  • op vrijdag of zondag : 1950 € + b.t.w.

  • op zaterdag : 2250 € + b.t.w.

Waarom zijn alle prijzen exclusief b.t.w. ?

 

Hiervoor zijn 2 redenen ;

  • Enkele jaren geleden zijn de btw tarieven in Spanje gewijzigd, en de regering overweegt nog steeds om deze opnieuw te wijzigen. Als dat gebeurt blijven onze prijzen gelijk, wat transparanter is voor onze bruidsparen, want enkel het btw bedrag onderaan het draaiboek stijgt of daalt.

  • Ook bedrijven contracteren ons vaak voor events, of bruidsparen die om zakelijke redenen klanten uitnodigen, willen de kosten van deze genodigden in rekening brengen voor hun bedrijf. Voor hen is het belangrijk dat ook de prijs exclusief b.t.w. duidelijk vermeld staat.

 

Wat is het huidige b.t.w. tarief ?

10 % op voeding en niet alcoholische dranken, 21 % op diensten