Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Wat zijn de mogelijkheden voor homo huwelijken,

en wie kan het organiseren?

 

Vrijwel alle informatie die je kunt vinden op deze website, kan ook worden toegepast voor hetzelfde geslacht huwelijken, want in Spanje zijn lesbische, homo of hetzelfde geslacht huwelijken wettelijk mogelijk sinds 3 juli 2005. Hoe je in Spanje voor de wet kunt trouwen kan u lezen op de volgende pagina "trouwen voor de wet in Spanje". 

 

De Katholieke kerk laat geen homo of lesbische huwelijken toe.

 

Ongeveer 4.500 paren van hetzelfde geslacht zijn in Spanje getrouwd in het eerste jaar.

 

Het is een van de meest homo-vriendelijke bruiloft bestemming in de wereld, waar homorechten hoog op de agenda staan.

Is een homo of lesbisch huwelijk mogelijk in Spanje?

10 meest gestelde vragen

over trouwen in het buitenland

 

In 5 jaar tijd is het aantal Belgen dat in het buitenland trouwt meer dan verdubbeld en uit een Nederlandse enquête blijkt dat 2/3 van de aanstaande bruidsparen trouwen in het buitenland ernstig in overweging nemen.

 

De vragen en posts op tal van fora en blogs op het internet zijn niet meer bij te houden, zodat menig bruidspaar al bij voorbaat het bos niet meer door de bomen ziet.

 

Als weddingplanner in Altea

aan de Spaanse Costa Blanca

krijg ik veel vragen over trouwen

in het buitenland.

 

Op deze pagina's probeer ik de

10 meest voorkomende vragen

zo algemeen mogelijk te beantwoorden

Natuurlijk doen we ook "commitment ceremonies" of ceremoniële huwelijksviering...

Zo'n huwelijksviering kan er net zo uitzien als een wettelijke bruiloft, honderden gasten, een unie tussen man en vrouw, man en man, vrouw en vrouw - maar zonder wettelijk dokument. Het kan een groot feest zijn met al je vrienden en familie, of een intieme uitwisseling tussen u en uw partner. Noem het een ceremoniële gebeurtenis, een bruiloft, een belofte, een openbare bevestiging van liefde en toewijding aan elkaar als paar.

 

De informatie op deze website met betrekking tot, ceremonie, trouwsetting,  locaties, zijn dus ook beschikbaar voor hetzelfde geslacht huwelijken . Behalve natuurlijk alle informatie over de kerk huwelijken zijn niet van toepassing voor deze groep.

Een lesbish huwelijk in Spanje is mogelijk, als je aan de residentiële of nationalitaitswet voldoet, die is opgelegd door de regering.

Een homohuwelijk is ook mogelijk in Spanje. Spanje is één van de meest homo-vriendelijke landen ter wereld, met een schitterend klimaat en je hoeft zelfs niet lang te vliegen ...

Een huwelijk "just for two" of met z'n twee, of gewoon met familie en vrienden, of zelfs grote groep, wij zorgen tot in de details dat uw homo huwelijk  perfect verloopt.

 

Als decor een strakblauwe zee, een zachte bries, de zon, en uw beste vrienden in de buurt.... Ons homo- vriendelijk en proffessionele team zal ervoor zorgen dat uw wensen en dromen werkelijkheid worden.

 

Genieten van elkaar, een perfecte begeleiding van uw huwelijksdag, een prachtige trouwsetting,  jullie gasten die genieten met hun voeten in het koele zand genietend van een deugddoend zeebriesje... Dit is allemaal mogelijk met Costa Blanca Events, en samen met een homovriendelijke bestemming creëren we het huwelijk van je leven!

 

Een van de vooraanstaande Britse websites voor homo huwelijken heeft een artikel geschreven over hoe Costa Blanca Events huwelijken organiseert ;

 

http://www.pinkweddingsmagazine.com/destination-weddings-easy-route-wedding-abroad/