Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Het huwelijksdiner is een van de hoogtepunten van de huwelijksdag

De keuze van het huwelijksdiner is voor elk bruidspaar verschillend.

 

Soms wordt voorkeur gegeven aan lekker gezellig samen een hapje eten, terwijl andere bruidsparen een gastronomisch diner verkiezen, soms zelfs in een sterrenrestaurant.

 

U kiest tussen een huwelijksdiner, met 3 tot 7 gangen, of een lunch of diner een walking diner stijl, omdat u het feest belangrijker vindt dan het diner. Daarnaast bieden we op een aantal locaties ook de unieke 'Sabores del Mediterraneo" ( = "smaken van de mediteraanse kust " ) diner formule aan.

De Costa Blanca Events huwelijksdiner formules

 

De slogan van Costa Blanca Events is niet voor niets " it's your wedding, we just make it perfect !"

 

Daarom bepaalt Costa Blanca Events de menu formule die onze trouwlocaties moeten respecteren.

Al onze menu formules zijn 'all-inclusive' dat wil zeggen een vooraf bepaalde prijs met wijn, bier, frisdranken en water, koffie en thee inbegrepen tijdens het diner.

 

Enkele weken voor het huwelijk wordt een menu voorstel gedaan, op basis van de mogelijkheden en de specialiteiten van de gekozen trouwlocatie. Uit dit voorstel kiest het bruidspaar het menu.  Om een vlotte bediening te garanderen wordt voor iedereen hetzelfde menu geserveerd, en het hoofdgerecht heeft steeds een vlees of visgerecht.

Hoe verloopt het huwelijksdiner

 

Bij een huwelijk wordt traditioneel voor iedereen hetzelfde menu geserveerd, waarbij natuurlijk vegetariers en personen die allergisch zijn aan bepaalde stoffen een aangepast menu krijgen.

 

In samenspraak met onze locaties bieden we onze bruidsparen de mogelijkheid om hun genodigden een keuze menu aan te bieden. Dit werkt als volgt ;

 

Geruime tijd voor het huwelijk kiest het bruidspaar de Costa Blanca Events menu formule.

Voor elke locatie beschikken we over een lijst van gerechten waaruit voor elke menu formule kan gekozen worden.

Het bruidspaar kan natuurlijk ook om speciale gerechten verzoeken. In dat geval vragen we de locatie of deze gerechten ook mogelijk zijn, eventueel mits supplement.

 

Het bruidspaar kiest voor elke gang van het menu 2 gerechten, het voorkeur gerecht, en het keuze gerecht.

 

Elke genodigde heeft tot 1 week voor het huwelijk de mogelijkheid om via de website voor elke gang van het diner een keuze te maken. Hierbij zijn er 3 mogelijkheden ; indien hij niets doet wordt hem op de huwelijksdag het diner bestaande uit alle voorkeur gerechten geserveerd. Per gang kan hij of zij echter ook kiezen voor het keuze gerecht, of voor een vegetarisch gerecht. Het vegetarisch gerecht wordt door de locatie bepaald, en is meestal ook geschikt voor personen die allergisch zijn aan bepaalde voedingsstoffen.

 

Personen die een gluten intolerantie hebben dienen dit vooraf kenbaar te maken, en voor hen wordt - soms mits kleine meerprijs - een aangepast gerecht voorzien.

Heerlijk dineren, in een romantische sfeer, met zeezicht, ...

onvergetelijk !

Eerst worden dan de genodigden verzocht plaats te nemen. Dan wordt het bruidspaar aangekondigd.

 

Vaak wordt er tijdens het diner gespeeched, en Costa Blanca Events zorgt ervoor dat de trouwlocatie hiermee rekening houdt bij serveren van de gerechten.

 

Hoe verloopt het menu "Sabores del Mediterraneo" ( = "smaken van de middelandse zee" ) ?

 

Indien u voor dit menu kiest, gaat u voor originaliteit, een onderdompeling in smaken en texturen, kortom een culinaire ervaring en degustatie.

 

Het diner bestaat uit 7 tot 23 ( afhankelijk van het gekozen menu ) kleine gerechtjes om te degusteren. Elke 'gang' in het diner bestaat uit 1 of meerdere gerechtjes die in het midden van de tafel geserveerd worden. Elke persoon is vrij om een gerechtje nemen, of niet, afhankelijk van zijn persoonlijke smaak en trek, maar de hoeveelheid en verscheidenheid van gerechtjes maakt dat iedereen, ongeacht zijn smaak of dieet, meer dan voldaan zal zijn, én niets heeft moeten eten dat hij of zij niet lust of gewoon omdat hij geen trek meer heeft.

 

Het diner bevat minstens een van volgende soorten gerechtjes ; soep, salade, rijst, vis, pasta, zeevruchten en vlees. Ongeveer de helft van de gerechtjes zijn ook geschikt voor vegetariers. Personen met een lactose, gluten, of andere dieet restrictie dienen dit vooraf te melden en krijgen aangepaste gerechtjes.

 

Wijn ( volgens gekozen menu ), bier, frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen.

 

Deze menu formule is enkel mogelijk in een aantal van onze trouwlocaties.

Het bruidspaar wijst vooraf de plaatsen voor het diner toe,

en Costa Blanca Events zorgt er dan voor dat op elke plaats een naambordje staat, mét vermelding van eventuele speciale menu vereisten

De menu formules 'Sabores del Mediterraneo' bestaan uit vele, kleine gerechtjes (geen tapas ) in plaats van het traditionele 3-4-5-6 of 7 gangen menu. Zo wordt het diner een unieke culinaire wandeling en degustatie van vele verschillende gerechtjes !

Eerst worden dan de genodigden verzocht plaats te nemen en wordt een drankje geserveerd.

Zo hoeft niemand een glas mee te brengen van de receptie, en blijft de tafel perfect. Dan wordt het bruidspaar aangekondigd.

 

Vaak wordt er tijdens het diner gespeeched, en Costa Blanca Events zorgt ervoor dat de trouwlocatie ook hiermee rekening houdt bij serveren van de gerechten.

 

Hoe verloopt het menu "smaken van de mediterraanse kust " dan ?

 

Indien u voor dit menu kiest, gaat u voor originaliteit, een onderdompeling in smaken, texturen, kortom en beleving ipv een normaal diner.

 

Alle gerechten worden aan tafel geserveerd maar ipv individueel worden per 4 personen in het centrum van de tafel opgedient. Het blijven 4 bordjes en u neemt uw bordje weg als u er zin in heeft. Wenst u te wachten op het volgende gerechtje , omdat u niet zozeer houdt van dat bepaalde gerechtje, dan wacht u gewoon op het volgende. Zo zijn er , afhankelijk van het menu, 7 tot 23 gerechten.

 

Elk menu bevat zo zijn salade, koud voorgerecht, rijstgerecht, pastagerecht, vis of vleesgerecht, dessert. Bij de uitgebreidere menus komt er een aperitiefje, warm voorgerecht, sorbet en betere wijnen bij.

 

Kortom voor elk wat wils en je hebt meer gerechten en dus meer smaken om uit te proberen !

Huwelijkdiner fotogalerij