Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

 

Wat is de naam en adres van de Costa Blanca Events locaties en accommodaties ?

Vaak wordt ons gevraagd waarom we de naam en het adres van onze trouwlocaties en accommodaties niet vrijgeven voor een bezoek aan onze locaties en accommodaties, of het invullen van de intentie of wedding planners overeenkomst.

 

Daar zijn 2 goede redenen voor ;

 

( 1 ) Zij willen niet dat de speciale deals die we met hen hebben publiek worden gemaakt.

 

Met de meerderheid van onze trouwlocaties, accommodaties en leveranciers hebben we speciale deals onderhandeld die vaak veel vooredeliger zijn dan de prijzen die zij aan hun klanten aanbieden voor dezelfde of vergelijkbare diensten.

 

Natuurlijk wensen zij niet dat deze speciale deals, in combinatie met hun naam en adres bekend worden, aangezien dit mogelijk problemen kan geven met hun andere klanten.

 

( 2 ) Wij doen al het werk

 

Die speciale deals kunnen zij bieden omdat wij heel veel werk van hun overnemen.

 

Een huwelijk plannen vergt erg veel tijd, en vaak vragen bruidsparen offerte aan diverse trouwlocaties, accommodaties en leveranciers.

 

Costa Blanca Events neemt heel veel werk van hen over, zij hoeven geen offertes te maken, e-mails telefoons of vragen te beantwoorden, geïnteresseerde bruidsparen een rondleiding te geven, informatie te verstrekken, enz, want wij doen al dat werk voor hen.

 

Dit bespaart hen erg veel tijd, en daarom zijn ze bereid heel speciale voorwaarden te bieden.

 

Maar natuurlijk willen ze dan niet dat bruidsparen die met ons in contact staan, dan óók nog hen om informatie, prijzen etc gaan verzoeken, want dat zou nodeloos werk veroorzaken.

 

Daarenboven spreekt de meerderheid van de managers slechts zeer beperkt ( of helemaal geen ) andere taal dan Spaans, wat communicatie moeilijk maakt en het risico op misverstanden vergroot.

 

Dus de afspraak die we met hen gemaakt hebben is erg eenvoudig ;

 

( 1 ) Zij hebben ons alle informatie verstrekt ovcer hun diensten, mogelijkheden, prijzen, voorwaardne, enz, zodat we hen enkel hoeven te contacteren indien een bruidspaar een zeer uitzonderlijke vraag stelt of verzoek heeft.

 

( 2 ) Met de meeste trouwlocaties, accommodaties en leveranciers hebben we speciale deals onderhandeld, én bieden ze onze bruidsparen een laagste prijs garantie die erin bestaat dat dezelfde dienst, voor dezelfde datum, en aantal personen, en met dezelfde voorwaarden en betalingscondities niet elders voordeliger kan gevonden worden.

 

( 3 ) Wij alle informatie verstrekken, vragen beantwoorden, offertes maken, etc maar zonder hun naam en adres te onthullen tot het bruidspaar een bezoek aan de locaties heeft geboekt, een intentie verklaring of een wedding planner overeenkomst heeft aangegaan.  

 

Een heel eenvoudige afspraak waarbij iedereen wint !