Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

De Spaanse privacy wetgeving is veel strenger dan in meeste andere europese landen, en legt dus enorme voorwaarden en beperkingen op inzake het publiceren of vrijgeven van namen, persoonlijke gegevens, foto's etc

 

Ongeacht die strenge wettelijke bepalingen is voor Costa Blanca Events de privacy van onze bruidsparen en hun genodigden, waaronder zich vaak ook bekende personen bevinden, van het allergrootste belang.

Referenties en privacy

Als u de planning van uw huwelijk aan Costa Blanca Events toevertrouwd hoeft u zich nooit zorgen te maken dat wij uw naam of persoonlijke gegevens, noch deze van uw genodigden zullen publiceren of delen met anderen.

 

Indien wij foto's publiceren, dan zijn dit foto's waarvan wij de rechten aangekocht hebben, of foto's waarop de gezichten van de personen onscherp zijn gemaakt, waardoor de personen niet meer herkenbaar zijn.

 

Referenties

 

Omwille van ons privacybeleid zullen wij dus ook nooit referenties publiceren, of namen van onze bruidsparen of hun genodigden als referentie gebruiken.

 

Indien onze bruidsparen of hun genodigden op hun eigen website, sociale netwerkpagina, blog of elders informatie, ervaringen of foto's van hun huwelijk willen delen, dan is hen dit natuurlijk toegestaan, maar ook dan zal Costa Blanca Events deze gegevens niet gebruiken.

 

Wat zeggen anderen over Costa Blanca Events ?

 

Dat kan je lezen op de ongecensureerde evaluaties van een aantal van onze bruidparen en hun genodigden

 

Elk jaar verzenden we steekproefsgewijs een aantal evaluatie formulieren naar onze bruidsparen en hun genodigden. Indien het bruidspaar of hun genodigden het evaluatie formulier invullen en terugsturen, dan verbergen we natuurlijk hun persoonlijke gegevens. Enkel de voornamen van het bruidspaar, en een deel van het email adres van de persoon die het evaluatieformulier heeft ingevuld blijven zichtbaar.

 

Maar hoe weet ik dan of Costa Blanca Events betrouwbaar is ?

 

Wat anderen zeggen is natuurlijk wel een goede indicatie, maar het gaat natuurlijk om jullie huwelijk !

 

Daarom is er niets beter dan even zelf te komen kijken in de Costa Blanca.

 

Dan nemen we u mee op een rondrit langs onze accomodaties en locaties en kan u zich persoonlijk overtuigen dat Costa Blanca Events een van de meest betrouwbare destination weddingplanners is.

 

Ongeveer de helft van onze bruidsparen volgt dit advies en komt inderdaad 2 of meer dagen naar Spanje om persoonlijk kennis te maken, de tour te doen, en de mogelijkheden voor hun huwelijk te bespreken.

Vaak stellen we tijdens het bezoek ook al het draaiboek op.

 

De bruidsparen die niet voordien naar de Costa Blanca komen vinden de openheid en de massa informatie die op onze website staat voldoende om in Costa Blanca Events te vertrouwen.

 

En op de pagina 'waarom Costa Blanca Events' vind je nog een aantal andere redenen waarom we de beste keuze zijn om je mooiste dag in Spanje te organiseren

 

En wie ooit op een huwelijk georganiseerd door Costa Blanca Events aanwezig was, is natuurlijk helemaal overtuigd.

Wij respecteren uw privacy en werken volledig in overeenstemming met de Europees / Spaanse privacy wetgeving zoals je kan lezen in onze privacy verklaring