Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Indien 10 of meer personen min of meer tegelijk arriveren in dezelfde luchthaven, dan is een groep transfer niet alleen de beste, maar ook meestal de voordeligste en de snelste oplossing. De chauffeur verwacht u in de aankomsthal, en begeleidt u naar de bus, dis u vervolgens rechtstreeks naar de accommodatie brengt.

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de luchthaven, het tijdstip en de accommodatie, maar varieert meestal tussen 18-25 € per persoon, enkele richting.

 

Idem voor de transfer naar de luchhaven van vertrek. Indien u een groepstransfer wenst te reserveren, is het aangeraden om ons te contacteren

 

Individuele transfer naar uw accommodatie en terug

 

Indien u apart arriveert, of met minder dan 10 personen, dan zijn er verschillende opties ;

 

Privaat-gedeelde shuttle bus transfer

 

Vanuit de luchthaven van Alicante kunnen we u een voordelige en betrouwbare privaat-gedeelde shuttle bus transfer aanbieden. Er zijn verschillende shuttle bussen naar diverse plaatsen en hotels, met maximum 5 stops, het kan dus nodig zijn om het laatste stukje te voet of met een taxi te doen. Bij aankomst in Alicante neemt u de lift naar -1 waar zich de balie van de busmaatschappij bevindt.

 

In tussen en hoogseizoen zijn er bussen voor vertrekken en aankomsten tussen 9 uur 's ochtends en middernacht. In laagseizoen zijn andere uren van toepassing.

 

De service is eveneens beschikbaar voor uw transfer terug naar de luchthaven van vertrek.

 

U kan beschikbaarheid en prijzen controleren, en reserveren via de onderstaande link. U kan tot 3 dagen voor aankomst of vertrek reserveren, maar sneller reserveren is aangeraden, omdat beschikbaarheid beperkt is.

De Spaanse Costa Blanca beschikt  over 3 internationale luchthavens die dagelijks aangevlogen worden door verschillende low cost maatschappijen, zodat vliegtickets makkelijk en voordelig te verkrijgen zijn.

 

Welke luchthaven kiezen is eigenlijk voornamelijk afhankelijk van de prijs van de tickets, en het tijdstip van de vluchten. De 3 luchthavens zijn ;

Reizen naar de Costa Blanca

Costa Blanca Events is geen touroperator, en kan daarom geen vliegtickets aanbieden.

Wij adviseren u om op diverse boekingssites naar vluchten te zoeken.

Goede en handige boekingssites zijn : momondo.nl, cheaptickets.nl, expedia.nl

 

Maatschappijen die op een of meerdere van de luchthavens vliegen zijn o.a. ; Ryanair, Vueling, Transavia, Thomas Cook en Jetairfly.

 

Een aantal maatschappijen bieden ook groepstarieven aan, meestal vanaf 10 passagiers.

 

De prijzen zijn meestal niet, of nauwelijks voordeliger, maar de voorwaarden zijn wel beter.

Zo kan u bijvoobeeld pas kort ( meestal 1 maand ) voor vertrek de namen van de passagiers doorgeven, en kan zelfs het aantal passagiers nog wijzigen.

 

Dit in tegenstelling tot 'gewoon via het internet' boeken, want dan liggen de tickets ineens definitief vast, en hoeft u ook onmiddelijk te betalen.

Aeropuerto de Valencia - Manises                          (code VLC)

Deze recent vernieuwde luchthaven ligt in een buitenwijk van Valencia.

Er is een bus naar het centrale busstation. en vandaar vertrekken bussen naar diverse andere regio's, waaronder Alicante, Altea, etc, maar het het busstation heeft geen goede reputatie inzake veiligheid, en is daarom niet echt aan te raden.

Vanuit Valencia zijn er geen privaat shuttle bussen naar de Costa Blanca, taxi's zijn duur ( +/- 160 € ). Vandaar dat het vaak voordeliger is om iets meer te betalen voor een vlucht op Alicante, van waaruit voordelige transfers te boeken zijn.

Vanaf 10 of meer personen die min of meer gelijktijdig arriveren, kan een privaat  bus geboekt worden, waardoor de kosten slechts +/- 25 € per persoon bedragen.

 

Diverse autohuur bedrijven hebben een balie op de luchthaven, maar de auto's staan op externe parkings, waar men met een busje naartoe gebracht wordt.

Aeropuerto de Alicante                                            (Code ALC)

Deze nieuwe luchthaven ligt iets zuidelijk van Alicante, en is het meest aanbevolen.

Indien u arriveert tijdens de dag, dan kan u een voordelige transfer boeken naar diverse steden en hotels ( zie transfer info hieronder ), en in de aankomsthal bevinden zich diverse balies van de autohuur bedrijven.

Vooraf reserveren via een betrouwbaar verhuurbedrijf is aanbevolen en veel voordeliger dan een auto huren bij aankomst op de luchthaven.

Vanuit de luchthaven vertrekken er ook openbare bussen naar o.a. Alicante, Benidorm, etc, maar dan moet er bij aankomst alsnog een taxi geboekt worden, etc, dus vandaar dat dit niet aan te raden is.

Aeropuerto de Murcia - San Javier                         (Code MUR)

Deze voormalige militaire luchthaven is de meest zuidelijke van de Costa Blanca, en ligt vlak aan het bekende Mar Menor.

 

Deze luchthaven ligt op 1.5 uur rijden van Altea, en daardoor gebruikt Costa Blanca Events deze luchthaven zelden, maar soms zijn er erg voordelige vluchten op verkrijgbaar die de extra transfertkosten rechtvaardigen.

 

 

Met het vliegtuig naar de Costa Blanca

Groep transfer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug

Huurauto

 

Een andere mogelijkheid is een huurauto, want die zijn aan de Costa Blanca zeer voordelig. Vaak zijn er op het internet erg voordelige prijzen te vinden, maar bij aankomst moeten dan allerlei extra's betaald worden die alleen in de kleine lettertje vermeld staan. Daarom werkt Costa Blanca Events samen met een van de grootste verhuurbedrijven van Spanje, met heel voordelige tarieven, maar vooral met heel heldere voorwaarden.

 

Taxi Transfer

 

Hoewel taxis over het algemeen erg voordelig zijn in Spanje, zijn de taxis vanop de luchthaven erg duur. Diverse bedrijven bieden ook een "prive taxi transfer" aan, maar beschikken niet over de vereiste taxi vergunning, waardoor er steeds een risico aan verbonden is.

 

Met de auto naar de Costa Blanca

 

Omdat vluchten naar de Costa Blanca makkelijk te verkrijgen zijn én voordelig zijn, is het meestal niet interessant om zelf te rijden.

De weg is goed, maar bovenop de benzine moet er ook voor een groot stuk tol betaald worden

link naar het info & reservatie systeem van de busmaatschappij