Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

De transfer tussen de luchthaven en de accommodatie. All info, zie :  reizen naar de Costa Blanca pagina.

 

Soms heb je op je huwelijksdag geen trouwvervoer nodig. Dat is bijvoorbeeld het geval als je kiest voor een van onze alles-in-één trouwlocaties. Je logeert, trouwt, dineert en feest dan in dezelfde locatie / accommodatie.

 

Maar ook dan is het natuurlijk leuk om als bruid op je trouwdag op de trouwsetting te arriveren in een prachtige trouwauto, zoals een limousine of een oldtimer.

Heb je geen alles-in-één trouwlocatie, dan moeten zowel bruidspaar als de genodigden zich kunnen verplaatsen van de accommodatie naar de trouwlocatie en terug. Aangezien er op de trouwdag meestal toch een glaasje gedronken wordt, en de alcohol controles in Spanje veelvuldig én streng zijn, is zelf rijden sterk af te raden.

 

Soms vertrekt iedereen samen, bijvoorbeeld per bus, maar het is natuurlijk veel leuker als de genodigden eerst arriveren, en vervolgens de bruid met de persoon die haar weggeeft ( meestal de vader van de bruid ).

Wat zijn de mogelijkheden ?

Hoe regel je het trouwvervoer in Spanje ? Wat zijn de mogelijkheden, trouwauto's, ... ?

Taxi's

 

Taxi's zijn natuurlijk een flexibele oplossing, maar een taximaatschappij staat niet te wachten op je telefoontje, en kan geen taxi's op een bepaald tijdstip vrijhouden.

Dus, je kan ze slechts bestellen kort voordat je zo nodig hebt, en dan is de wachttijd afhankelijk van de beschikbaarheid op dat ogenblik, en dat kan dus wel voor stress zorgen. Beter is het dan om voor een bus te kiezen.

Bus met 10, 12,16, 24, 35 of 54 plaatsen

 

Een bus heeft het voordeel dat iedereen tegelijk vertrekt, en dus ook tegelijk arriveert op de bestemming. Onze partners zijn steeds erg stipt, en dat maakt een bus transfer, ook tijdens de huwelijksdag, een perfecte oplossing voor locaal vervoer.

Luxe huurauto als trouwauto

 

Een luxe huurauto, zoals een cabrio is natuurlijk ook heel leuk.

De genodigden kunnen eventueel volgen, in 'gewone' of luxe huurauto's.

Echter, op de huwelijksdag is het wel aangeraden om voor bestuurders te zorgen die geen alcohol drinken, want de alcohol controles in Spanje zijn alom tegenwoordig en erg streng. Huurauto's zijn in spanje erg voordelig, en via de huurauto pagina op onze site kan je snel en voordelig een huurauto reserveren.

Mini Countryman met uw bruiloftscoördinator als bestuurder

 

De Mini Countryman is een soort Maxi versie van de typische mini.

Het is een zeer ruime auto waarin de bruid achterin heel veel ruimte heeft en dus makkelijk - zelfs in een trouwjurk met sleep - kan plaatsnemen.Een sjieke auto, waarin je als bruid stijlvol op je huwelijksdag arriveert.

En je trouwcoördinator brengt je veilig en zonder stress naar de trouwlocatie.

Oldtimer met bestuurder

 

Met een vleugje nostalgie arriveert de bruid in een oldtimer.

En na de ceremonie vertrekt het bruidspaar op fotoshoot met de oldtimer.

Dat de oldtimer natuurlijk geen airco heeft is logisch, en daar moet je bij je keuze van de trouwauto wel rekening mee houden, want vooral in juli en augustus kan het natuurlijk behoorlijk warm zijn.

Limousine of super limousine met bestuurder

 

Het voordeel van een limousine is dat er plaats is voor maximum 7 personen. ( volgens de spaanse wet zijn meer passagiers niet toegelaten, dus hoewel er limousines zijn die plaats bieden aan tot maximum 16 personen, is dit niet toegelaten en dus niet aangeraden ). Zo kan natuurlijk niet alleen de bruid en haar vader, maar ook alle bruidsmeisjes, kinderen, en eventueel ook de getuigen mee in de limousine. Kortom, iedereen die meeloopt in de processional.

Privé jacht of zeilboot

 

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar als de trouwlocatie aan een haven ligt, dan is het natuurlijk wel super leuk en sjiek als de bruid en haar gevolg in een privé jacht of zeiljacht arriveren. De jacht wordt gehuurd voor 4 uur, dus er is voldoende tijd om na de ceremonie en de receptie even rustig te gaan varen, en een unieke fotoshoot te doen in een romantische baai.

De meeste jachten bieden plaats aan maximum 8 passagiers, en de huurprijs valt reuze mee !

En er zijn nóg meer mogelijkheden...

 

Deze mogelijkheden zijn natuurlijk afhankelijk van de trouwlocatie, maar wat dacht je van een aankomst per helikoper, of met paard en koets ?

 

En deze mogelijkheden zijn in Spanje helemaal niet zo duur !

Shuttle service om naar de accommodatie terug te keren

 

Op het einde van het feest is een shuttle service dan weer een perfecte oplossing. Een (klein) busje pendelt heen en weer tussen de trouwlocatie en de accomodatie(s). Snel en veilig, en je genodigden hoeven nooit lang te wachten.

Trouwvervoer fotogalerij