Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Trouwen in een prachtige spaanse finca is  voor vele bruidsparen dé ultieme droom !

 

Trouwen met als decor het échte Spanje, met een pittoresk dorpje op de achtergrond misschien, of tussen de olijfbomen of wijngaarden...olé !

 

De ceremonie vindt plaats in de finca of in een van onze andere trouwlocaties, waar een prachtige trouwsetting staat opgesteld, waarin alle genodigden plaatsnemen.

 

Onder begeleiding van (live) muziek doet de bruid, meestal vergezeld door haar vader, haar intrede.

Aangezien de meeste finca's landinwaarts liggen, dus in het echte Spanje, is spaanse muziek een goede optie voor de ceremonie. Een spaanse gitarist of een groep spaanse muzikanten bijvoorbeeld ?

 

Trouwen in een finca moodbook

Trouwen in een typische Spaanse Finca is natuurlijk helemaal volgens de Spaanse traditie

 

Helemaal privé, in een mooie Finca, meestal met tuin, of zwembad, en we hebben er zelfs eentje met een kleine privé kapel. Helemaal top !

 

In het moodbook slideshow hieronder krijg je alvast enkele indrukken van hoe mooi trouwen in een finca kan zijn...

De officiant leidt de 30-45 minuten durende ceremonie, die speciaal voor het bruidspaar werd geschreven, en dus ruimte biedt voor lezingen, persoonlijke anekdotes, muziek, zang, ... naast uiteraard de geloften, jawoord, ringen en ondertekenen van het certificaat.

 

Na de ceremonie vindt meestal een receptie plaats, en een professionele fotograaf en/of videograaf maakt een fotoshoot met bruidspaar en genodigden.

 

Aansluitend is het tijd voor het diner ,en daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden.

 

Meestal is er live muziek om alles een leuk sfeertje te geven of een DJ om daarna het dansfeest tot het toppunt van de avond te maken.

Kunnen we ook in de Finca verblijven ?

Dat is afhankelijk van de finca en van het totaal aantal personen.

 

Aan de Costa Blanca zijn er zéér weinig finca's / villa's die accommodatie bieden aan meer dan 12 personen.

En daarom zijn de weinige die er zijn érg duur.

Vaak, en zeker in de zomermaanden, moeten deze ook gehuurd worden van zaterdag tot zaterdag, terwijl de meeste genodigden meestal maar 3-4 nachten in spanje verblijven, en dan zijn er ook nog de kosten van de eindschoonmaak, de waarborg, enz

 

Als je alles bij elkaar optelt, dan is het meestal veel voordeliger om een van onze accommodaties te reserveren, zodat elke genodigde ook zelf kan kiezen wanneer hij wenst te arriveren en hoelang hij wenst te blijven, en ieder ook de beschikking heeft over een eigen badkamer, enz.

De ceremonie kan plaatsvinden in de Finca, als je die volledig hebt afgehuurd, in een andere finca zoals de prachtige finca met 2 torentjes die je kan bekijken via de volgende link ; http://www.smugmug.com/gallery/n-wWSQF/ of in een van onze nabije trouwlocaties.

 

In dat geval kunnen we op de huwelijksdag transport verzorgen naar de trouwlocatie.

 

Je kan al onze trouwlocaties bekijken in onze foto galerij : http://www.costablancaevents.com/11-wedding-venues 

We hebben met een aantal accommodaties erg scherpe prijzen onderhandeld, zodat je soms slechts 25 € per persoon en per nacht betaalt, uiteraard afhankelijk van de gekozen accommodatie en de periode.

 

Toch hebben we een super alternatief, namelijk de Finca apartementen, die accommodatie biedt aan maximaal 48 personen

Je verblijft in een Finca resort met 8 apartementen, elk met 3 slaapkamers, 2 badkamers, salon, eetkamer, volledig ingerichte keuken, jacuzzi op het terras, schitterend uitzicht, en 2 zwembaden.

 

Ieder logeert in de privacy van zijn eigen apartement, terwijl de in het centrum van de Finca iedereen kan genieten van de tuin, zwembaden enz.

Een echts Spaanse finca, speciaal aangepast voor huwelijken.

Een typische, traditionele finca met prachtig zicht over de baai.

De Finca studio's zijn ideaal voor groepen tot 29 personen.

11 studio's met aparte badkamer en kitchenette voor een ongelooflijke prijs !

De Finca apartementen combineren privacy voor elke genodigde, met de luxe en de typische groepssfeer van een privaat finca !

En voor een schitterende prijs !

Vroeg reserveren is zeker aan te bevelen !