Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Stel je voor... een tropische tuin, met theehuis, ...niet iets dat je verwacht als je in Spanje gaat trouwen. Maar ook dat is Spanje ! Prachtige natuur, bloemen, tropische planten, het spaanse klimaat is er perfect voor.

 

Deze tuin biedt planten, bomen en bloemen uit 5 continenten ! Uniek mooi, met tal van kleine zithoeken verspreid over heel de tuin om een "rustmoment" in jullie huwelijksdag in te bouwen.

Uniek mooi ook om een fotoshoot te doen.

Trouwen in een tuin moodbook

Trouwen in een prachtige tuin is dan weer voor andere bruidsparen dé ultieme droom !

 

Trouwen in een tropische tuin, het lijkt wel of op Aruba getrouwd bent ! Natuurschoon, misschien met op het einde van de ceremonie de vlinderceremonie...uniek prachtig , én je geeft de beestjes de vrijheid in een echte oase !

 

In het moodbook slideshow hieronder krijg je alvast enkele indrukken van hoe mooi trouwen in Spanje kan zijn...

Kleine paadjes langsheen een idyllisch beekje, kwakende kikkers en eenden , koi vissen, een reiger die op de loer zit, zoemende beien, vlinders en tortelduifjes die een bruidspaar na hun ceremonie lieten uitvliegen,zo mooi...zo uniek !

De ceremonie vindt plaats in deze tuin, waar een prachtige trouwsetting staat opgesteld onder 1 van de rieten pergola's , waarvoor alle genodigden begeleidt door de ceremoniemeester plaatsnemen.

 

Onder begeleiding van (live) muziek doet de bruid, meestal vergezeld door haar vader, haar intrede.

 

De officiant leidt de 30-45 minuten durende ceremonie, die speciaal voor het bruidspaar werd geschreven, en dus ruimte biedt voor lezingen, persoonlijke anekdotes, muziek, zang, ... naast uiteraard de geloften, jawoord, ringen en ondertekenen van het certificaat.

 

Na de ceremonie vindt meestal een receptie plaats, en een professionele fotograaf en/of videograaf maakt een fotoshoot met bruidspaar en genodigden. Ook kan je hier opteren voor de vlinderceremonie, uniek en je doet een goede daad door de beestjes in een oase los te laten !

 

Aansluitend verplaatsen het bruidspaar en gasten zich naar een andere locatie voor het diner ,deze tuin heeft geen keuken om een huwelijksdiner te serveren .Meestal gebruiken we de tuin om wel de bruidstaart aan te snijden en daarbij een heerlijk glas thee of een granizado (smoothie) te nuttigen.

 

Ook kan je deze locatie gebruiken als plaats waar je een lichte lunch nuttigd met je gasten, na de cermonie. Daarna een fotoshoot en 's avonds lekker dineren bij zonsondergang in een vlakbijgelegen locatie.

Op de foto hiernaast ziet u hoe een ceremonie in deze tuin kan zijn. Uniek mooi en zoooo rustig ! Puur genieten !