Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Trouwen in een eigen villa brengt natuurlijk ook wat extra organisatie mee.

 

Vergelijk het met het verschil tussen thuis kokerellen, of relax uit eten gaan.

 

Meeste villa's beschikken niet over voldoende tafels, stoelen, borden, enz, noch over een aangepaste keuken om het diner te bereiden, en dus dient vaak een beroep gedaan te worden op een catering service.

 

Dit brengt natuurlijk ook een aangepaste organisatie en kosten met zich mee, maar meer info hierover vind je op onze catering op eigen locatie pagina.

Trouwen in een villa moodbook

Trouwen in een eigen villa kan ook heel leuk zijn...Je bent vrij, gezellig samen kokerellen de dagen ervoor en erna...

 

Trouwen met als decor je eigen plekje, zwembad, prachtig terras, intiem tafelen met familie of vrienden en de catering doet de rest ! En met spaanse wijn natuurlijk !

In het moodbook slideshow hieronder krijg je alvast enkele indrukken van hoe mooi trouwen in Spanje kan zijn...

De ceremonie vindt plaats in deze tuin van uw eigen of gehuurde villa, waar een prachtige trouwsetting staat opgesteld. Onder begeleiding van de huwelijks coördinator nemen alle genodigden plaats.

Ons team gaat daags voordien ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn zodat we perfect voorbereid te werk kunnen gaan.

 

Onder begeleiding van (live) muziek doet de bruid, meestal vergezeld door haar vader, haar intrede.

De officiant leidt de 30-45 minuten durende ceremonie, die speciaal voor het bruidspaar werd geschreven, en dus ruimte biedt voor lezingen, persoonlijke anekdotes, muziek, zang, ... naast uiteraard de geloften, jawoord, ringen en ondertekenen van het certificaat.

 

Na de ceremonie vindt meestal een receptie plaats, en een professionele fotograaf en/of videograaf maakt een fotoshoot met bruidspaar en genodigden.

 

Aansluitend is het tijd voor het diner ,en daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden.

 

Meestal is er live muziek om alles een leuk sfeertje te geven of een DJ om daarna het dansfeest tot het toppunt van de avond te maken. Let wel dat in Spanje na middernacht er geen lawaai mag gemaakt worden en dus vaak de politie een bezoekje brengt. Muziek met mate qua decibels na twaalven is de boodschap !

Trouwen in de tuin van je eigen villa, zoals in de foto hiernaast. Exclusief, geen pottenkijkers en heel relax ...

Heb je geen eigen villa in Spanje, geen probleem, want er zijn duidenden villa's te huur.

En tot slot zijn er ook villa's die speciaal verhuurd worden voor huwelijken, en die je dus helemaal exclusief kan afhuren, maar waar elke genodigde toch over de nodige privacy beschikt.