Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Quotationrequest Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

bel ons : (34) 965.845.338 of

_RU post-it

Op deze website vind je alle informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen over trouwen in het buitenland,

 

Costa Blanca Events is gespecialiseerd in trouwen in Spanje, en meer bepaald aan de prachtige Costa Blanca, met 300 dagen zon per jaar, en staat voor u klaar om uw droomhuwelijk werkelijkheid te maken, op een van onze 18 locaties, en om je alvast in de sfeer te brengen kan je eens kijken naar enkele moodbooks ;

 

Trouwen op het strand    trouwen in een tropische tuin   trouwen in een villa   trouwen in een Finca   anders trouwen

 

Onder het menu plan je huwelijk vind je een beknopt voorbeeld van een draaiboek voor een huwelijk in Spanje, links naar alle aspecten van trouwen in Spanje, met op elke pagina een link naar de bijhorende foto gallerij met meer dan 8000 foto's over trouwen in Spanje, netjes geordend per categorie ;

 

trouwlocaties,     accommodaties,     haar & make-up,     foto & video,     boeketten,     trouwsetting,     decoraties,  

trouwauto en vervoer,     ceremonie,     receptie,     diner,     bruidstaart,     muziek     en     open bar.

Trouwen in het buitenland

Lees hier alles over

trouwen in het buitenland

Onder "trouwen in Spanje" vind je meer specifieke info

Trouwen in het buitenland

No stress, more fun !

en meer waar voor je geld !

Dankzij speciaal voor Costa Blanca Events ontwikkelde online systemen, kunnen we zeer efficient werken en communiceren met onze bruidsparen, hun genodigden, en onze partners en leveranciers, waardoor we tijd sparen, en dus aanzienlijk voordeliger kunnen werken dan andere weddingplanners.

 

Zo beschikken we over YOEP ; Your Online Event Planner ; die bestaat uit 2 applicaties ;

 

YOEP-P bevat de hele planning van je huwelijk, lijst van genodigden, diensten, kosten, enz. Je kan er diensten aan toevoegen of verwijderen, keuzes maken, uitnodigingen versturen, enz. In één oogopslag heb je een volledig overzicht, en zodra je iets wijzigt of toevoegt, zie je onmiddellijk de juiste totaalprijs.

Maar ook je genodigden kunnen gebruik maken van YOEP-P, om hun aanwezigheid op je huwelijk te plannen.

 

YOEP-A is het systeem waarmee het bruidspaar en hun genodigden hun accommodatie in Spanje kunnen boeken, mét laagste prijs garantie.

Het is heel gebruiksvriendelijk, en biedt énkel de accommodaties aan die samen met het bruidspaar werden uitgekozen.

Zo vermijd je dat de genodigden verspreidt zitten over de hele streek, wat de groepssfeer niet ten goede komt, en ook duurder is in transferts en vervoer.  

Dankzij de online budgetcalculator kan je geheel gratis en vrijblijvend, en aan de hand van jouw verwachte aantal genodigden en enkele keuzes die je maakt, het benodigde budget berekenen voor jouw droomhuwelijk in Spanje, om uiteraard ook geheel vrijblijvend, een gedetailleerde offerte aan te vragen.

 

En onze leveranciers bieden aan onze bruidsparen en hun genodigden een laagste prijs garantie.

De speciaal voor Costa Blanca Events ontwikkelde online systemen maken trouwen in Spanje heel eenvoudig en stress vrij!

Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor hun genodigden.

destination weddings

Gediplomeerd door een van de meest vooraanstaande weddingplanner instituten.

Gecertificeerd door diverse internationale organisaties.

      Onze website maakt gebruik van cookie die de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker maken. meer info            Weddings in spain       bodas en la playa      trouwen in spanje.

Trouwen in het buitenland / trouwen in Spanje

Met onze gratis budgetcalculator kan je heel snel en eenvoudig een antwoord krijgen op de vraag "wat kost trouwen in Spanje".

En met onze prijs garantie geniet je tevens van de beste prijs !

Waarom kiezen steeds meer paren voor een huwelijk in het buitenland ?

Wat zijn de voor en nadelen, mogelijkheden, verplichtingen, kosten, enz ?

 

Iedereen die al eens op een huwelijk in het buitenland was, is het erover eens, het is een onvergetelijke belevenis, voor bruidspaar én genodigden.

 

Trouwen in het buitenland doe je in een vakantiesfeer in een aangenaam, zonnig klimaat, en je verblijft er enkele dagen, en dat maakt het helemaal anders.

Het is bijna onmogelijk om een huwelijk in het buitenland helemaal zelf te regelen, dus je hebt iemand nodig die dat voor jou regelt. Liefst een professional die permanent woont in het land en de regio waar je wil trouwen, die de taal spreekt, en ook de gebruiken en de unieke trouwlocaties van de streek kent.

Costa Blanca Events is een betrouwbare partner met professionele en ervaren weddingplanners die uw taal spreken, en die op de bestemming je huwelijk tot in de perfectie plannen.

Costa Blanca Events is de professionele partner, gespecialiseerd in trouwen in Spanje, en meer bepaald aan de prachtige Costa Blanca,

die jouw droomhuwelijk kan waarmaken. Heb je vragen ? Contacteer ons dan. Wij antwoorden binnen de 3 werkdagen.

Double click to insert body text here ...