Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

De beste herinneringen staan natuurlijk in je geheugen gegrift, maar helaas vervagen die door de jaren heen, en dus is een goede trouwreportage zo belangrijk, als een blijvende herinnering aan een dag die je niet kan overdoen.

 

Iedereen kan foto's maken, zeker met de uitstekende camera's die tegenwoordig helemaal niet duur meer zijn,

maar daarmee maak je nog geen mooie trouwreportage. Onze professionele fotografen weten uit ervaring hoe een huwelijk verloopt, en krijgen vooraf van ons een briefing over het draaiboek van je huwelijk.

 

Zij kennen de locaties, de beste lichtinval, het verloop van de ceremonie, ... en weten dus perfect waar en wanneer ze zich moeten positioneren om de perfecte shot te maken.

 

Timing, maar ook hoek, profiel en lichtinval spelen daarbij een grote rol, en het is uit ervaring dat wij weten dat een amateur fotograaf, en zelf een semi-profesionele fotograaf vaak in de fout gaan, en dus die belangrijke momenten missen, of verkeerd gepositioneerd staan voor de beste shot.

Trouwfotograaf en videograaf

Kwaliteit van de opnames, nabewerking en levering van de gemaakte foto's

 

De foto's worden gemaakt in hoge resolutie (6000 x 4000 px), en na de huwelijksdag worden ze door de fotografen in een professioneel fotobewerkings programma bijgesneden, geoptimaliseerd en correcties aangebracht.

Zo blijven er dan zo'n 250 - 500 bewerkte foto's over (afhankelijk van het gekozen pakket), die dan - voorzien van een watermerk - in een online galerij geplaatst op een beveiligde server en het bruidspaar krijgt een speciale link.

Het bruidspaar kan vervolgens de foto's kiezen die zij wensen (het aantal dat inbegrepen is, is afhankelijk van het gekozen fotografie pakket.), en eventuele extra foto's kunnen aangekocht worden.

Waarom is een video reportage van je huwelijk belangrijk ?

 

Sommige dingen kan je nu eenmaal niet vastleggen op een foto. Op een video wordt ook het geluid opgenomen, zoals het Ja-woord, de persoonlijk geloften, een lach en een traan. Je ziet de omgeving, kortom, je kan het helemaal herbeleven. Uniek ! Daarom raden we onze combinatie pakketten met foto én video aan, zodat beide elkaar perfect aanvullen, Maar een video hoeft niet lang te duren, 10 of 20 minuten is al meer dan voldoende.

Voor een huwelijk maak je best gebruik van een van onze professionele fotografen, die de locaties, werkwijze en ceremonie kennen en vooraf een briefing krijgen, zodat ze steeds perfect gepositioneerd staan om een perfect shot te maken

 

Je kan het immers niet ' even overdoen'

Een combinatie van een professionele foto reportage,

met een korte video van 10 of maximum 20 minuten is ideaal om nog jaren te genieten van je mooiste dag !

De gekozen foto's worden dan in een aparte online galerij geplaatst, zonder watermerk, en het bruidspaar ontvangt dan opnieuw een speciale link, die zij kunnen delen met familie en vrienden. Enkel personen die over de link beschikken kunnen de foto's bekijken en ook downloaden in hoge resolutie. De niet gekozen foto's blijven nog 1 jaar online staan. Tegen meerprijs kunnen de foto's ook op usb stick, dvd of blue ray geleverd worden, en ook een album is mogelijk.

 

Kwaliteit van de video opnames, nabewerking en levering van de video

 

Ook bij videografie is de nabewerking heel belangrijk, maar daar is professionele, dure software voor nodig, anders verlies je de HD kwaliteit.

En zelfs met het juiste materiaal, is het een echt kunst én een vak om de beelden te bewerken, dus dat laat je echt wel best over aan een professional !

De video wordt geleverd via een download link naar een beveiligde server.

 

Welke mogelijkheden zijn er ?

 

We bieden keuze uit verschillende pakketten, enkel foto, of foto en video gecombineerd. De fotografen beginnen als de kapster bijna klaar is, en blijven aanwezig tot het begin van het dansfeest, met een maximum van 8 uur.

In onze pakketten is tevens een persoonlijke fotogallerij inbegrepen voor foto's gemaakt door de genodigden.

Daardoor staan alle foto's en video bereikbaar voor iedereen, zonder dat je ze via facebook of andere media nogmaals moet uploaden, delen, ...

Maar alles natuurlijk in volledige privacy, want alleen het bruidspaar, en de personen die op het huwelijk aanwezig waren krijgen de link naar de gallerij !

 

Zijn er verschillende soorten reportages om uit te kiezen ?

Ja, onze fotografen stellen een team van 1 of 2 foto/videografen samen aan de hand van de door jullie gekozen fotografie stijl.

Zo is er altijd minstens 1 fotograaf aanwezig die gespecialiseerd is in de door het bruidspaar gekozen stijl. Er is keuze uit 4 soorten reportages ; "classic", "reportage", "artistic" en "vintage".

Voorbeelden van deze stijlen zijn te bekijken in de foto-video sectie op onze fotogallerij site

 

Mag ik ook mijn eigen fotograaf meebrengen ? 

Ja dat kan, maar ervaring leert ons dat deze keuze zeker niet de beste, en vaak zeker niet de goedkoopste is. Een andere fotograaf kent onze locaties, werkwijze, ceremonie enz niet, waardoor hij niet weet hoe hij zich moet positioneren voor een perfecte shot. Om hen toch een beetje te helpen geven we de externe fotograaf vooraf een briefing en waar mogelijk een beetje coaching. Voor dit alles brengen we een vergoeding in rekening aan het bruidspaar.

Indien de fotograaf dan ook uit het buitenland komt, dan dient het bruidspaar bovenop de vergoeding aan de fotograaf, meestal ook de reis en verblijfskosten te vergoeden, waardoor de totale kosten veel hoger zijn dan de professionele fotografen waarmee we speciale tarieven voor onze bruidsparen hebben afgesproken.

 

Kan ik ook de onbewerkte foto's aankopen ?

Neen, een professionele fotograaf zal nooit onbewerkte foto's vrijgeven, en mag dat ook niet vanuit de beroepsfederatie.

 

Kan ik de portfolio van de fotografen bekijken : meeste foto's op onze fotogallerij website zijn door hen gemaakt, en op eenvoudige vraag sturen we je een link  naar een door hen gemaakte trouwreportage

 

Kan ik ook een fotoshoot bestellen vóór of ná de huwelijksdag ?

Natuurljik kan dat, bijvoorbeeld om foto's te gebruiken op de uitnodiging, of op de tafels, of gewoon om ook foto's te hebben op een totaal andere locatie(s), met andere kleding, een beetje ludiek of grappig.

 

Kan ik ook een pakket op maat voor mij bestellen : Natuurlijk kan dat. Vertel ons wat je precies wil, en we vragen offerte aan de fotografen.

 

Kan ik ook een album bestellen : Ja dat kan.