Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Wij kiezen onze trouwlocaties met grote zorg, omdat we weten dat ze het decor zijn voor de mooiste dag uit het leven van het bruidspaar, en daarom nemen we geen enkel risico.

 

Maar elk bruidspaar is verschillend, en wat voor het ene bruidspaar de perfecte trouwlocatie is, kan jou helemaal niet aanspreken, en daarom hebben we zo'n 20 trouwlocaties aan de Costa Blanca geselecteerd.

 

Alvorens we de samenwerking met een trouwlocatie aangaan, wordt deze eerst zorgvuldig gescreend, zodat we er zeker van zijn dat ze 'doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen'.

 

Elk van onze trouwlocaties is anders, met specifieke voordelen, en soms ook beperkingen, en daarom is het belangrijk om te weten wat je belangrijk vindt, ongeveer hoeveel personen je wenst uit te nodigden, enz.

 

Een belangrijke onderdeel van de keuze van de trouwlocatie is de nabijheid van buren.

Een dansfeest met DJ is natuurlijk super ! maar vinden de buren dat ook wel zo leuk ?

Daarom nemen we ook dat onderdeel van jullie verlanglijstje mee in ons advies voor de trouwlocatie.

 

Van elk type trouwlocatie hebben we een moodbook pagina gemaakt, waarop de de specifieke voordelen, maar ook de beperkingen vindt dat dat type trouwlocatie.

 

Trouwen op het strand

 

Trouwen op het strand, in een heerlijk aangenaam klimaat, en met een zacht briesje dat voor verkoeling zorgt, … Wat wil je nog meer. Het is een droom voor vele aanstaande bruidsparen.

Maar net zoals in andere landen verbiedt de Spaanse kustwet het gebruik van het strand voor privé evenementen, huwelijken, enz. Je kan dus niet zomaar op een strand een trouwsetting opbouwen en trouwen op het strand.

Maar op een aantal locaties kan het wél, en die top trouwlocaties hebben we voor je uitgezocht !

Trouwlocaties aan de Costa Blanca

In het trouwen op het strand moodbook vind je een aantal foto's die je alvast een eerste indruk geven, en in de trouwlocaties fotogallerij vindt je foto's van al onze trouwlocaties

 

Dineren en feesten doe je dan op een terras of in een strandpaviljoen, wat niet alleen de bediening, maar meestal ook de kwaliteit van het diner ten goede komt. Er is immers geen risico op zand in je soep !

 

Helemaal anders is trouwen in een prachtige, tropische tuin, je waant je op een Caraïbisch eiland !

En zo'n tuin biedt natuurlijk ook wat meer verkoeling en dat is best aangenaam, zeker als het hoogzomer is.

Dit is een van de locaties waar het mogelijk is om op of aan het strand te trouwen, te dineren en te feesten.

Trouwen in een tropische tuin, net zoals op een caraïbisch eiland, maar je hoeft er niet zo ver voor te vliegen, het weer is minstens even aangenaam, en het is nog een stuk voordeliger ook !

In het trouwen in een tropische tuin moodbook vind je een aantal foto's die je alvast een eerste indruk geven,

en in de trouwlocaties fotogallerij vindt je foto's van al onze trouwlocaties

 

Hou je meer van cultuur en authenticiteit ? Dan is een van onze romantische fincas misschien je droomlocatie.

Helemaal privé, cultuur, geschiedenis en romantiek ! Er er zijn finca's voor kleine en voor grote groepen.

Trouwen in een typische Spaanse finca,

lekker privé en romantisch

In het trouwen in een finca tuin moodbook vind je een aantal foto's die je een eerste indruk geven, en in de trouwlocaties fotogallerij vindt je foto's van alle locaties.

 

Woon je aan de Costa Blanca, heb je er een vakantie verblijf, of een villa gehuurd waar je wil trouwen, dan bieden we daar ook een gepaste oplossing voor.

Trouwen in een villa, lekker op je eigen stek !

In het andere trouwlocaties moodbook vind je een aantal foto's die je alvast een eerste indruk geven, en in de trouwlocaties fotogallerij vindt je foto's van alle locaties.

Zoek je echt iets totaal anders ? Zoals trouwen op een Catamaran, in een Ibiza style lounge, in een wijngaard, bodega, ....

Originele trouwlocaties, zoals bijvoorbeeld trouwen op een Catamaran, in een wijngaard of bodega, Ibiza lounge, ...

In het andere trouwlocaties moodbook vind je een aantal ideetjes, en in de trouwlocaties fotogallerij vindt je foto's van alle locaties.

 

De catamaran heeft een BBQ aan boord, en de tocht duurt 4 uur, voldoende tijd dus voor een welkomstdrankje, ceremonie, receptie en lekker relaxen of barbecuen.

Maar zo'n catamaran leent zich natuurlijk ook perfect voor een uitstap vóór of ná de huwelijksdag.

 

Met 300 dagen zon per jaar is de Costa Blanca de ideale plaats om te trouwen, ook in de winter, wanneer overdag de temperaturen vaak nog zeer aangenaam zijn. Maar 's avonds koelt het natuurlijk wel af, en dus adviseren we je een trouwlocatie die daarvoor geschikt is ; zoals deze schitterende beachclub met Ibiza style lounge.die beschikt over 3 glazen wanden die volledig open kunnen. Ongeacht het seizoen, weer of temperatuur, hier kan je altijd feesten !

Zelfs in de winter kan het kwik overdag nog oplopen tot 20 - 24º. 's Avonds koelt het af, en dan is het beter om binnen te feesten.

 

Wat kost een trouwlocatie ?

 

Een huwelijk vergt voor een trouwlocatie natuurlijk veel meer voorbereiding dan voor een gewoon diner. Wij hebben met onze trouwlocaties afgesproken om deze kost niet door te rekenen in de prijs van het menu. Immers, dat zou niet eerlijk zijn voor grote groepen. Daarom is afgesproken dat onze trouwlocaties een vaste huurprijs aanrekenen, ongeacht het aantal genodigden. Deze bedraagt meestal 300 € op niet exclusieve basis.

 

Bij meer dan 80 genodigden zijn meeste trouwlocaties bereid hun locatie exclusief te reserveren voor het huwelijk, zonder een meerprijs aan te rekenen, maar dit is natuurlijk eveneens afhankelijk van de periode, de dag van de week, ...

 

Het spreekt voor zich dat een trouwlocatie minder gemakkelijk de locatie exclusief zal voorbehouden tijdens het topseizoen, of op een zaterdag. Immers, Spaanse huwelijken vinden altijd op zaterdag plaats en bestaan meestal uit 200 of meer genodigden.

 

Het enige verschil tussen de locaties is het type menu dat ze kunnen serveren. In sommige locaties is het mogelijk om het budget menu te bestellen, terwijl andere, meer 'upscale' trouwlocaties een minimum huwelijksdiner menu niveau vragen. Door dit minimum menu kan het totale budget voor het huwelijk voor sommige locaties hoger liggen. De menu vereisten staan voor elke trouwlocatie apart in de online weddingplanner vermeld.

Trouwlocaties fotogalerij