Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Het zijn vaak de kleine details die het verschil maken, en die een bruiloft helemaal 'af' maken.

 

Zeker voor een thema-bruiloft zijn het die extraatjes die alomtegenwoordig zijn die het verschil maken.

Van de uitnodiging tot en met de attenties die de genodigden mee naar huis krijgen, het thema moet steeds herkenbaar zijn en terugkeren.

 

Waaruit bestaat de versiering van de bruiloft ?

 

Dat is natuurlijk heel verschillend, en afhankelijk van de wensen van het bruidspaar, thema, kleuren, ...

We zetten hier enkele mogelijkheden op een rijtje, maar in onze fotogalerij vind je nog veel meer mogelijkheden, en we staan open voor suggesties.

Geef je bruiloft nét dat tintje meer, met een bloemetje, decoratie of een origineel detail

Boeketten vooraan in de trouwsetting of aan het altaar

 

Enkele prachtige boeketten of bloemstukken vooraan in de trouwsetting is natuurlijk super mooi en romantisch. In onze trouwsetting zijn, afhankelijk van het gekozen type, 2 tot 4,  mooie grote boeketten inbegrepen, uiteraard aangepast aan de kleur en stijl van de bruiloft en de voorkeur van het bruidspaar.

Tegen meerprijs zijn extra boeketten of een bloemen arrangement verkrijgbaar.

 

Boeketjes aan de stoelen van de trouwsetting

 

Kleine boeketjes bloemen, aangepast aan uw themakleur en bruidsboeket, worden gehangen aan de stoelen in de trouwsetting die naast 'the aisle' staan. Dankzij deze kleine meerkost, wordt de trouwsetting plots nóg veel mooier.

Vaak worden dit voorzien aan alle stoelen aan het gangpad, maar het kan ook om-en-om. Daarna zetten we deze boeketjes in vaasjes op tafel.

 

Strikken aan de stoelen van de trouwsetting of het diner

 

Een mooie grote strik in stof hangt aan de achterzijde van elke stoel. Meestal wordt dit gedaan in de trouwsetting, maar het is ook mogelijk voor de stoelen tijdens het diner. De kleur van de stof wordt aangepast aan de voorkeur van het bruidspaar.

 

Tafelstuk op elke tafel van het diner

 

Om de tafels voor het diner extra feestelijk te maken wordt gebruik gemaakt van een 'centerpiece' ; een boeket of bloemstuk dat in het midden van de tafel geplaatst of gelegd wordt. Ook hier worden de bloemen aan het thema aangepast. Zeker bij een 'imperial' tafel ( dubbele rij tafels ) of bij een 'banquet' tafel ( = ronde tafels voor 8 -12 personen ) is er in het midden van de tafel een open ruimte, die ideaal kan opgevuld worden met één of meerdere bloemstukken. Voor een kleine meerprijs worden de tafels super feestelijk !

 

Ballonboog

 

Een grote boog van ballonnen is niet mogelijk op elke trouwlocatie, maar als het mogelijk is, zorgt het voor een grootse 'entrée'. De ballonnen worden gevuld met helium, en de kleur wordt uiteraard weer aangepast aan de voorkeur van het bruidspaar. Meestal wordt voor 1 of 2 kleuren gekozen, maar dit is afhankelijk van het thema en de wensen van het bruidspaar, en de prijs is afhankelijk van de afmeting.

 

Kaarsen

Grote kaarsen, of kaarsen op een staander die elke locatie onmiddelijk omtoveren in een uniek sfeervol kaarslicht.

Maar er zijn natuurlijk nog véél andere mogelijkheden

 

De mogelijkheden zijn eindeloos, en vaak hebben bruidsparen ook heel uitgesproken ideeën over de decoratie.

Een zoektocht op het internet of fora geeft je ongetwijfeld nog veel inspiratie !

 

Wat is inbegrepen, en waarvoor moet bijbetaald worden ?

 

Bij elk onderdeel in het draaiboek voor je huwelijk staat vermeld wat er precies inbegrepen is.

Wat er niet bijstaat is dus niet inbegrepen, maar als je bepaalde decoraties hebt, en die ons voordien toestuurt, of uiterlijk de dag voordien bezorgd, is het vaak wel mogelijk om die mee in de decoratie van de trouwsetting of het diner te verwerken. Maar omdat ons team op de huwelijksdag het al behoorlijk druk heeft, is het belangrijk dat we bij het afsluiten van het draaiboek ook dit onderdeel kunnen afsluiten, en we dus weten wat er precies zal bezorgd worden, en hoeveel tijd benodigd is om de decoratie aan te brengen. In functie daarvan wordt dan beslist of er kosten aan verbonden zijn, of er iemand extra moet voorzien worden, etc.

 

Soms is dit helaas niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat de tijd die de trouwlocatie toelaat voor de opbouw van de trouwsetting zó beperkt is, dat er geen extra's kunnen voorzien worden. dit is vaak bij het gebruik van het strand zo). Indien om die redenen het niet mogelijk is om de extra decoraties te voorzien, kan dit enkel gebeuren door een extra Costa Blanca Events medewerker, en tegen meerprijs.

 

Soms wordt gevraagd om een extra locatie in te plannen, bijvoorbeeld voor een surprise act georganiseerd door enkele van de genodigden.

 

Een alternatief is natuurlijk dat een van de mannelijke genodigden, die meestal minder tijd nodig heeft in de voorbereiding, de inrichting van de extra locatie, surprise act, extra decoratie, ... op zich neemt.

Dankzij onze decoratie en thematisatie op maat service is véél, érg véél mogelijk !

 

Vertel ons wat je wenst, en wij kijken of we zelfs je stoutste dromen kunnen realiseren, en waarschijnlijk zal het antwoord JA zijn !

Dankzij de decoraties en thematisaties op maat service kunnen we waarschijnlijk zelfs je stoutse dromen realiseren !

Decoraties fotogalerij