Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Daarin zijn 2 mogelijkheden ;

 

Soms worden we enkel ingehuurd voor het leveren van één of meerdere specifieke diensten, zoals de ceremonie, trouwsetting, enz... en dat kan via onze zustersite www.event-o.net

 

Meestal wordt echter de volledige organisatie van het huwelijk aan ons toevertrouwd.

 

Vanzelfsprekend kiest het bruidspaar welke formule voor hen de beste is.

 

Als weddingplanners kijken we natuurlijk naar de vraag en naar de beschikbaarheid van de gevraagde diensten,

maar we aanvaarden de opdracht énkel als we overtuigd zijn dat het huwelijk, of het evenement waaraan we zullen meewerken een succes zal zijn, zoniet kunnen we onze goede naam niet aan de organisatie van het huwelijk of het evenement verbinden

Wat is de taak van je Weddingplanner in Spanje ?

Een goede planning van je huwelijk in Spanje is énorm belangrijk, en precies daarin zijn we bij Costa Blanca Events zó goed !

Individuele diensten

 

Bruidsparen, maar ook andere eventplanners  maken vaak gebruik van een aantal individuele diensten van Costa Blanca Events,  zoals bijvoorbeeld het huren van de trouwsetting, oficiant voor de ceremonie, wedding coördinator, catering op een privé locatie, huwelijksfotograaf, enz.  

Je betaalt enkel de prijs van de bestelde dienst. Meer info en boeken via www.event-o.net

 

Weddingplanning

 

Planning, organisatie en coördinatie van je huwelijk in Spanje. We werken niet met 'standaard pakketten' , maar stellen samen met het bruidspaar een gedetailleerd draaiboek van je huwelijk op, waarin alle mogelijkheden en diensten in detail vermeld staan, met datum en uur, foto's, prijzen, aantallen, enz.

 

Het draaiboek wordt opgesteld in Yoep, je persoonlijke online weddingplanner, zodat je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot de meest actuele versie van je draaiboek, er diensten kan aan toevoegen of verwijderen, keuzes kan maken, enz en permanent beschikt voor een overzicht en totaal van het budget.

 

Er is geen verplichting om alle diensten af te nemen voor zover we overtuigd zijn dat het huwelijk perfect zal zijn, en we overtuigd zijn dat we onze naam en reputatie aan het huwelijk kunnen verbinden.

 

Waaruit bestaat een volledige weddingplanningsopdracht ?

 

Dat is natuurlijk heel verschillend, want geen 2 huwelijken zijn gelijk.

 

Elk draaiboek wordt opgesteld aan de hand van de wensen van het bruidspaar, en tijdens de periode voorafgaand aan het huwelijk worden er eventueel nog diensten aan toegevoegd, gewijzigd of verwijderd uit het draaiboek.

 

Tevens worden er tijdens die periode verdere keuzes gemaakt, zoals menu, decoratie, trouwsetting, enz.

 

Het is belangrijk om te begrijpen dat we elk huwelijk in stappen organiseren.

We vergelijken het altijd met een puzzel. Hoewel je het volledige beeld van de puzzel reeds voor ogen hebt, begin je toch met de belangrijkste stukjes, bij een huwelijk is dat de datum, locatie en weddingplanner.

 

Vervolgens ga je die stukjes toevoegen die uniek zijn, waarvan er maar 1 kan zijn. Bij een huwelijk zijn dat die diensten of levernaciers die geen 2 huwelijken tegelijk kunnen doen, zoals bijvoorbeeld, fotograaf, videograaf, muzikanten, DJ, enz

 

Tot slot ga je dan stapsgewijs alle andere stukjes toevoegen, tot de puzzel helemaal kompleet is. En dat is bij de planning van een huwelijk niet anders.

 

Om je toch een idee te geven hoe een huwelijk in Spanje, van aankomst in Spanje tot vertrek terug naar het woonland verloopt, hebben we een beknopt voorbeeld van een draaiboek voor je opgesteld.

Dit draaiboek bevat geen data, noch uren, aantallen of prijzen, maar het geeft je wel een goed idee van de mogelijkheden, stappen, diensten, enz

Als weddingplanners willen we er zeker van zijn dat ook jouw huwelijk perfect zal zijn !