Online prijsberekening

Costa Blanca Events

of contacteer ons via dit formulier

Bezoek de foto gallerij Online prijsberekening Bezoek de foto gallerij Vragen ? Contacteer ons

Wat is de taak van een weddingplanner bij een huwelijk in het buitenland?

 

Wat is het voordeel van een weddingplanner op de gekozen bestemming?

 

Daarin is veel verschil.

 

Sommige weddingplanners bieden voornamelijk standaardpakketten aan, andere werken op maat, maar beperken zich tot het plannen van het huwelijk, terwijl sommige alles vanaf aankomst tot vertrek kunnen regelen.

 

Wat precies het beste is hangt af van de bestemming en de voorkeur van het bruidspaar.

 

In mijn persoonlijke ervaring zijn geen 2 bruiloften gelijk, en verdient het bruidspaar op hun belangrijkste dag meer persoonlijke attentie dan een standaardpakket kan bieden.

 

Vast staat dat het plannen van een huwelijk erg veel voorbereiding en tijd vraagt, en dat het nagenoeg onmogelijk is om het zelf te doen,

zeker als je de locale taal niet spreekt.

Wat doet de buitenlandse weddingplanner precies ?

10 meest gestelde vragen

over trouwen in het buitenland

 

In 5 jaar tijd is het aantal Belgen dat in het buitenland trouwt meer dan verdubbeld en uit een Nederlandse enquête blijkt dat 2/3 van de aanstaande bruidsparen trouwen in het buitenland ernstig in overweging nemen.

 

De vragen en posts op tal van fora en blogs op het internet zijn niet meer bij te houden, zodat menig bruidspaar al bij voorbaat het bos niet meer door de bomen ziet.

 

Als weddingplanner in Altea

aan de Spaanse Costa Blanca

krijg ik veel vragen over trouwen

in het buitenland.

 

Op deze pagina's probeer ik de

10 meest voorkomende vragen

zo algemeen mogelijk te beantwoorden

Het plannen van een huwelijk vergt enorm veel voorbereiding en een perfecte verstandhouding tussen het bruidspaar en de weddingplanner.

 

Daarbij dient men ook rekening te houden met een mogelijk tijdsverschil, de werkuren van de weddingplanner, enz.

 

Daarom maakt Costa Blanca Events gebruik van een aantal hulpmiddelen, zodat de communicatie optimaal is.

 

De allerbelangrijkste daarvan is YOEP, je persoonlijke online event planner.

Een goede communicatie met je weddingplanner is érg belangrijk,

en daarbij moet je ook rekening houden met tijdsverschillen en cultuurverschillen, zeker als je kiest voor een ver-weg bestemming

Yoep is speciaal voor Costa Blanca Events ontwikkeld, en zorgt ervoor dat je wanneer het jou past, de planning en voorbereiding van je huwelijk in Spanje kan bekijken, overlopen, er diensten aan toevoegen, keuzes maken, enz

 

Het héle draaiboek en planning van je huwelijk, met al je keuzes, foto's, prijzen, ... kan je via Yoep raadplegen en wijzigen, en dat is érg handig !

 

Daarnaast maken we natuurlijk ook gebruik van andere hulpmiddelen, zoals skype, een gratis te downloaden tool om via het internet gratis te bellen met je weddingplanners.

 

En een van de voordelen van skype is dat we tijdens het gesprek ook links kunnen doorsturen naar foto's, een gallerij, of een pagina op onze site of in je draaiboek waar je de gewenste informatie kan vinden.

Via Yoep heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week

toegang tot het draaiboek en planning van je huwelijk in Spanje.

Mede dankzij deze hulpmiddelen kunnen we perfect met het bruidspaar communiceren, en precies aanvoelen wat ze wensen, en dus een perfect huwelijk plannen.

 

Als weddingplanners zijn we een héél belangrijke schakel tussen het bruidspaar, en de diverse leveranciers van diensten ter plaatse.

 

Veel directeurs of eventmanagers in Spanje spreken slechts beperkt en vaak zelfs geen engels, en dat maakt communicatie als je zelf geen spaans spreekt natuurlijk erg moeilijk.

 

Zelf zijn we nederlandstalig, en spreken dus uw taal, zodat we perfect kunnen communiceren.

 

We spreken perfect Spaans, en communiceren dus met de locale leveranciers in hun taal, zodat ook zij perfect de afspraken begrijpen.

 

Een goed contact met je weddingplanner, snelle antwoorden, en efficiente communicatie, dat zijn erg belangrijke sleutels voor een perfect huwelijk.

Skype is een erg handig hulpmiddel om gratis met je weddingplanners in Spanje te bellen.